KatanaPIM & Rabobank

Ondernemers kunnen de Zakelijke Financiering van Rabobank op een innovatieve manier aanvragen: online, snel en eenvoudig. Door met Rabobank samen te werken, kunnen wij je nog beter helpen met doen waar je goed in bent: ondernemen!

Zó gefinancierd. Ontdek de voordelen.

Snel aangevraagd

Vraag binnen 5 minuten online een financiering aan. Ontvang na goedkeuring vaak al binnen 24 uur het geld op je rekening of toegang tot het krediet.

Geen jaarcijfers verplicht

Door slim gebruik te maken van technologie, kunnen wij een goed persoonlijk aanbod doen op basis van je transactiegegevens.

Overzichtelijk aanbod

Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Zo weet jij precies waar je aan toe bent wanneer je een financiering afsluit bij Rabobank.

Verpanding niet verplicht

Omdat we een financiering verschaffen op basis van je transactiegegevens, is het niet nodig om bedrijfsmiddelen te verpanden.

Altijd vergoedingsvrij extra aflossen

Je mag altijd 100% vergoedingsvrij extra aflossen.

Beschikbaar voor klanten van vrijwel elke Nederlandse bank

De Zakelijke Lening is beschikbaar voor klanten van vrijwel alle Nederlandse banken. Het Zakelijke Krediet is binnenkort ook beschikbaar voor niet Rabo-klanten.

Zo werkt het

Wil je investeren in voorraad, marketing, personeel of het automatiseren van bedrijfsprocessen? Of heb je gewoonweg behoefte aan extra financiele ruimte? Binnen 5 minuten doe je een aanvraag. Tijdens je aanvraag geef je toestemming om je transactiegegevens van de afgelopen 12 maanden te delen.

We berekenen dan direct je aanbod. Je kunt dit aanbod zelf nog aanpassen door bijvoorbeeld de looptijd van de lening aan te passen tot maximaal 5 jaar of toch te kiezen voor een doorlopend krediet. Tevreden met het aanbod? Bevestig je aanvraag. Het geld staat vaak al binnen 24 uur na goedkeuring op je rekening.

Kies de financiering die bij jou past.

Check je mogelijkheden en vergelijk wat het beste bij jouw behoefte past. Onze Customer Success Managers staan voor je klaar wanneer je wilt sparren.

Zakelijke Lening zonder jaarcijfers

Bereid je voor op een piek of profiteer van volume voordelen.

Leen een bedrag van maximaal €100.000 en ontvang dit in een keer op je rekening
Los een vast bedrag af per maand
Looptijd is 1 tot 5 jaar
Je betaalt maandelijks een vaste rente over de hele looptijd
Betaal over de hele looptijd maandelijks een vaste rente tussen 4,5% en 14% op jaarbasis met een opslag van 0,5%

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Pak kansen op verschillende momenten in het jaar.

Rood staan tot €100.000 op je zakelijke rekening bij de Rabobank
Bepaal zelf hoeveel je wilt opnemen of terugbetalen binnen je kredietlimiet
Wij bekijken je transactiegegevens maandelijks en doen na 6 maanden een tussentijdse check om te bekijken of de kredietlimiet nog passend is
Het krediet loopt tot wederopzegging
Je betaalt maandelijks een variabele rente over het opgenomen bedrag met een opslag van 0,5%

Let op: Alleen beschikbaar voor klanten van Rabobank.

Aangevraagd in 5 stappen

Stap 1

Kies je leenreden en start vervolgens je aanvraag. Kom snel te weten of je in aanmerking komt voor een financiering

Stap 2

Geef ons wat meer informatie over je bedrijf en het bedrag dat je nodig hebt. Daarna laat je aan de hand van transactiegegevens zien wat de financiële status van je bedrijf is.

Stap 3

Bekijk welke Zakelijke Financiering bij jouw bedrijf past en ontvang je voorlopig aanbod.

Stap 4

We voeren op werkdagen binnen 24 uur enkele controles uit. Vervolgens zal een van onze Customer Succes Managers contact met je opnemen om de verdere stappen te bespreken. Als alles in orde is, ontvang je de definitieve overeenkomst voor ondertekening.

Stap 5

Na ondertekening heb je, afhankelijk van jouw keuze, binnen 24 uur toegang tot het krediet of wordt de lening direct op je rekening gestort.

Investeer in de groei van jouw bedrijf.

De Zakelijke Lening en het Zakelijk Krediet van Rabobank vraag je eenvoudig online aan zonder jaarcijfers. Zo kun jij als ondernemer gauw weer aan de slag!